Programok lehetséges lépései:

 

Tanácsadás, előkészületek

Minden kezelés először egy állapotfelméréssel kezdődik. Meghallgatva téged, és elvégezve kezdeti álapotfelmérős kezelésünket egy testreszabott programot állítunk össze. Szakértelmünket felhasználva meghatározzuk, hogy milyen kezelésekre lenne szükséged, és megismertetünk az egyes lehetőségekkel. Itt határozzuk meg a kezelések fő paramétereit is, mely a kezelőgép beállításához elengedhetetlenül szükséges.  5 féle programra található meg Stúdiónkban. A program kiválasztása után, percre pontosan alakitjuk ki, egyedi kezelési rendszered.

Választható programok:

Részletesebb leírást a programokról, kérj személyesen, vagy e-mail-ben : info@testalakito.hu

Fontos, hogy amig nem végezzük el a kezdeti állapotfelmérést, addig teljeskörű információval nemtudunk szolgálni. Szalonunkban, minden vendég egyedi összeállításban részesül, amivel a lehető legjobb eredményt tudjuk elérni.

Azt is megmondjuk, ha nem tudunk segíteni, vagy netán irreális elvárással jössz. Ez után bevezetünk a kezelőbe, ahol a megfelelő intimitás biztosítása mellett nyugodtan megszabadulhatsz cipőidtől, és egyéb zavaró ruháidtól. Nem árt  bejelentkezéskor megkérdezni a kezelőt, mire lehet szükség a kezelés elvégzéséhez.

Mielött felfekszel a masszázságyra, lemérjük a tested kezelendő részét, és rögzitjük, hol is mértünk, hogy a végén pontosan ugyan ott tudjunk megmérni (a mérés pontossága fontos!). Utána mindenképp beterítjük a kezelendő testtájad környékét papírral, ami védi a ruhád az ultrahangos zselétől. Majd felvisszük a hangátvitelhez elengedhetetlenül fontos ultrahangos zselét. Zselénk teljesen vizalapú, így lehetetlen az allergiás reakció.

 

Lehetséges lépések

 

Kavitációs zsírbontás

A kezelés 1. lépése ha zsírbontás is szükséges. Általában a zsírsejtek elbontása, szétroncsolása kavitációs elven, a kavitációs ultrahangos fejjel. Ez úgymond a legfőbb karcsúsító lépés, mert itt történik a zsírsejtek  roncsolása. 

 

A paraméterek függvényében lehetőség van különböző mélységekben és különböző roncsolási intenzitással végezni a műveletet. Ezt részben a kezelt területen lévő zsírréteg vastagsága, a zsír jellege, és magának a kezelendő területnek az érzékenysége határozza meg.

A kezelés során a kavitációs hullámokat létrehozó ultrahangos fejet a bőrödön enyhe masszírozó, körkörös mozdulatokkal mozgatjuk. A mozgás lassúságának fontos szerepe van, hogy a kavitáció az adott területen létrejöjjön. 

Kavitáció során a zsírsejtek maradandó károsodást szenvednek, ahogy a kavitációs buborékok összeesésükkor robbanásszerű helyi lökéshullámot keltenek. Minél nagyobb a zsírsejt, annál jobban reagál a kavitációs hullámtérre, vagyis annál erősebb hatás érhető el. Ezt a kezelő fejet csak Fogyasztó program esetében alkalmazzuk.

 

Rádiófrekvenciás testkezelőfej

Kezeléseink 1. vagy 2. lépése, problémától függően. Használható kiegészítő kezelésként, de lehet egy fő kezelőfej egy személyre szabott programban. Több programban is használható.

A rádiófrekvenciás kezeléseket sokszor rádiófrekvenciás zsírbontásnak nevezik, ám a közhiedelemmel ellentétben ez a módszer nem a zsírsejtek lebontása révén hat, hanem a bőr megújítására, feszesítésére, cellulit eltüntetésére alkalmas.

Ez a kezelés is masszírozó mozgással történik, a mozgás iránya mindig a nyirokcsomók felé halad, hogy ezzel is segítsük a nyirokrendszered működését. A nyirokrendszer a kezelés során stimulálódik, ami így hatékonyan szállítja el a salakanyagokat, ami majd természetes úton távozik szervezetünkből. Az eljárás után feltétlenül szükséges egy nyirokserkentés, hogy kezelésünk sikeres legyen!

Rádiófrekvenciás kezelést alkalmazzunk akkor is ha a vendég narancsbőrtől szenved, illetve ha a bőre rugalmasságát elveszitette. Alkalmazzuk Kozmetikai eljárásban, mint feszesitő, bőrmegújitó kezelés!

 

Elektromos izomstimuláció

Általában a kezelések levezetéséhhez használjuk. A kezelendő testtájon az izmok stimulálása. Ez szintén nagyon fontos lépés, mert a nyirokrendszer mozgását a vázizmok mozgása tartja fenn (billentyűkön keresztül).

Továbbá a sejt közötti állományban maradt anyagot (salakanyag, sejtalkotók) a szállítószövet környékéről az izomműködéssel kipréseljük. Ez olyan mintha az adott területre koncentrálva komoly edzésprogramot hajtottál volna végre. Ezzel lesz maradéktalan a zsíreltávolítás! Egyben a vérellátás is javul, és a bőröd felszíne kisimul (a kezelés anti-celulit hatású).

Ehhez egy gumiövvel kényelmesen a testedre szorítjuk a szükséges számú kezelőfejet, majd beállítjuk veled közösen az intenzitást. A kezelés során zenét hallgathatsz, vagy egyszerűen csak nyugodtan pihenhetsz. Ezzel a kezeléssel párhuzamosan, hogy az idődet kíméljük, opcionálisan lehetőséged van az arc és dekoltázs tájékon, hogy kozmetikai kezelést válassz.

 

Kiválóan alkalmas Rehabilitációs programok kialakítására is. Akár mütét utáni rehabilitációra, valamilyen testtájék erősitésére. Rendszeres hanszálatával formás idomokat varázsolhatunk, kényelmesen, a maszázságyon fekve.

 

Nyomásterápia

Szalonunk rendelkezik egy orvosi minösítéssel rendelkező hullámmasszázs készülékkel is. A fogyasztó, és feszesitő kezeléseinknél elengedhetetlen a nyirokserkentés, ezért kezelési rendszereink kialakításában nagy szerepe van, mert csodálatos nyirokserkentő eljárás. . Egész testen egyszerre alkalmazni nem lehet, egészségügyi szempontok miatt.

Rehabilitáció célból is lehetséges a használata(orvosi engedély szükséges). Kiválóan alkalmas visszér estében, Hatékony lábvizesedés, és mütéte utáni rehabilitációra is. Ha kiváncsi vagy bövebben rehabilitáció részére kérd szakképzet kolleganőink segítségét!

Ha sokat állsz, vagy ülsz, a hullámmaszázs után, könnyűnek is kipihentnek fogod magad érezni.

Használata nem történhet meztelen testen. Ezért mindenképp szükséges valami váltó ruha. A legpraktikusabb egy egszerü cica nadrág, férfiak esetében egy szabadidő nadrág, ami lehetőleg nem nagyon bő.

 

A hullám masszázsról  bővebb információt  szakmai  blogunkon találsz:  Hullámmaszázs müködési elve


Egy pozitív eredmény a sok közül. A Vendégünk heti egyszeri személyre szabott kezeléssel, sok folyadékpótlással, kellő odafigyeléssel 12 hét alatt 11 centimétert fogyot hasi tájékról.


Vendégünk heti heti egyszeri személyre szabott kezeléssel, kellő odafigyeléssel 6 hét alatt  szuper eredményt értünk el.


 

Opció: Ráncfeltöltés helyett rádiófrekvenciás ránctalanítás

 

Az izom stimulációval párhuzamosan, de akár külön kezelésként is, lehetőség van az arcbőr megfiatalítására , a toka és dekoltázs kezelésére a kozmetikai (mini RF) fejjel.

Az arcon és dekoltázson megjelenő apró és mélyebb ráncokat okozhatja genetikai hajlam és az életmód is. 30 éves kor felett már érdemes odafigyelni a bőr és a ráncok állapotára és minél előbb elkezdeni a megelőző kezeléseket, illetve a kialakult ráncok elmélyülését megakadályozni. Ez hosszútávon biztosítja azt, hogy megőrizd bőröd fiatalságát, rugalmasságát.

A rádiófrekvenciás arckezelés mellékhatások és fájdalom nélkül nyújt természetes alternatívát a kémiai ráncfeltöltésre. Megelőzésre és már kialakult mélyebb ráncokra is rendkívül hatékony. Az eredmény pedig ragyogó, ránctalan bőr hosszú időn keresztül.

A kívánt hatás elérése érdekében arckezelésnél 6-8 kezelés javasolt, heti rendszerességgel.
Az új kollagén termelés beindulásának köszönhetően pedig a bőr megújulása 4-5 hónapon át is tart.
A kúra befejeztével elért állapot fenntartásához 1-2 havonta ajánlott megismételni 1 alkalommal a kezelést.

 

Táplálkozás tanácsadás

Az évek során törekedtünk, hogy minnél hatékonyabban tudjunk nektek, segíteni a életmód váltásban. Hisz egy ilyen kúra nem csak avval jár, hogy ellátogatsz a kezelésekre, hanem szükség van változtatni eddigi életviteleden, különben csak felesleges pénz kidobás lesz a kezelésekre befektetett összeg, föleg ha több kiló súlyfeleslegtöl szeretnél megszabadulni.

Ha egyedül nem megy az életmód váltás kérd segítségünk, hisz Táplálkozási Tanácsadó végzetségünkkel ebben is tudunk segíteni. Ha valakinél elkezdjük a programot általában díjmentesen szoktuk ellátni különböző tanácsokkal, hogy alakíthatná át egészségesebbé az étkezését úgy, hogy közbe nem kell lemondania a finom izletes ételekről.

De akadnak olyanok akik személyre szabott tanácsadásunkat szeretnék igénybe venni, ez mindenkép egy hosszas átbeszélgetés után történik.

Praktikákat, tanácsokat, recepteket olvashatsz nem rég indult blogunkon, de ha szükséged van még receptekre tippekre, keress fel minket, akár emailben, akár telefonon, és szivesen segítünk elindulni egy egészségesebb úton.

 

TeaShop

Minden esetben tanácsolunk programjaink mellé anyagcserefokozó, méretelenítő teákat, ezzel elősegítve a szervezet tisztulását, és a salakanyagok problémamentes távozását. Üzletünkben beszerezhetó Herba teákkal karban tarthatod egészséged, és megelőzhetsz rengeteg betegséget.

Lehetőség van fogyasztó, és méregtelenitő teakúrákra, melyet szakképzett kolleganőnk állít össze számdora, a megfelelelő információk begyűjtése után.

A téli hidegben életmentő lehet egy meleg tea, de valójában egész évben teáznunk kellene, anyi fontos ásványi anyag van benne. Nem is beszélve aról, hogy a nyári melegben a folyadékpótlás a szokottnál is fontosabb, erre is kiváló a tea, hisz hidegen önmagában, vagy akár izesítve,, sőt koktélként is fogyasztható.

Teaválasztékainkat blogunkon megtekintheted a Teaválasztékaink menüpontban

 

Mit kell tenned kezelések előtt és után?

A legfontosabb szabály a kúrák alatt a napi három - négy liter folyadékbevitel (víz), valamint  a csökkentett szénhidrát bevitel. A kezelés mellé ajánlott étkezési tematikában szakképzett kolleganőinktől tudsz tanácsot kérni!

Azért fontos a sok folyadék bevitel, mert ha nem iszol kellő mennyiséget, akkor a felbontott zsír és egyéb méreganyagok nem tudják elhagyni a szervezeted így lényegében nem lesz hasznos a kezelés.

A legjobb a víz, de kortyolgathatsz anyagcsere fokozó teákat (zöld tea, menta, csalán, stb.)
Ihatsz frissen facsart gyümölcsleveket. Kávét a kúra alatt ihatsz, de cukor helyett édesítővel, és minden kávé mellé legalább 2-3 dl vizet igyál. Ez nem tartozik a 3 liter folyadékba, mert ez pótolja, amit a kávé elvon a szervezetedből

Az ultrahangos zsírbontás előtt egy órával már lehetőleg ne egyél szilárd ételt, és utána is inkább könnyebb salátát, csirkemellel, hallal, illetve sok gyümölcsöt vagy zöldséget ajánlunk, mivel a szervezeted már így is igénybe van véve, hiszen a kezelés alatt felszabadult zsírokat és méreganyagokat "le kell dolgoznia".

Kavítációs zsírbontáskor két kezelés között legalább 3 napnak el kell telnie (én általában egy hetet szoktam javasolni), hogy kiürüljenek a nyirokrendszerből az elfolyósított zsírok és egyéb salakanyagok.

A diéta kiegészítéseként mozogj legalább napi 30 percet, és ha teheted, menj el infraszaunázni, ami egyfelől segít "kiizzadni" a felbomlott zsírt és salakanyagokat a szervezetedből.

Ahhoz hogy az elvesztett zsírpárnák és narancsbőr ne alakuljon ki újra fontos, hogy változtass az eddigi étrendeden!

Fontos szabály hogy ne éheztesd a szervezeted, hiszen így egyfelől az éhség miatt kialakult feszültségtől is megóvod magad (és környezeted) másfelől pedig ha farkaséhesen kezdesz el enni több ételt is magadhoz veszel, és fennáll annak a veszélye, hogy ezeket az ételeket egyből el is raktározza a szervezted.

 

Kerüld az étkezés során a sót, tartósítószert és adalékanyagokat tartalmazó ételeket mivel ezek akadályozzák a szervezted tisztulási folyamatait, ezáltal a méreganyagok megkötődnek és lerakódnak, ami az elzsírosodáshoz és narancsbőr kialakulásához vezet.

 

 

Egyél annyi zöldséget és gyümölcsöt, amennyit csak tudsz!

  • Kevés a kalóriatartalmuk, és magas a víztartalmuk ezért a sok vízfogyasztás mellett segítenek kiüríteni a méreganyagokat, másfelől pedig a rost tartalmuknak köszönhetően akár 30%-al is felgyorsíthatod az anyagcserédet.
  • A rost dús táplálkozással segíted az emésztőrendszered működését, megakadályozhatod a puffadást, és elkerülhetők velük a gyomorfájdalmak is. A rostok tehát méregtelenítő hatást gyakorolnak a szervezetedre, ezért érdemes komolyan venni ezek fogyasztását, és beiktatni a mindennapi étrendedbe.